Informatie over Moraira voor uw villa-vakantie

Informatie over Moraira voor uw villa-vakantie

Over ons

Wij stellen u het i-Moraira team voor

Het komt niet vaak voor dat je met een bedrijf te maken hebt op een menselijk, persoonlijk niveau. Vooral als het gaat om vakanties. Dit inspireerde ons tot deze kleine beschrijving van hoe we werken.

Het i-Moraira team verandert graag de anoniem, onpersoonlijke aanpak van het boeken van je volgende vakantievilla. Met de komst van het internet zijn er té veel verhuurondhrnemingen in het buitenland die de villa's welke ze aanbieden nog nooit hebben gezien!

Daar maken wij het verschil!

Met een portfolio van enkele van de fraaiste vakantievilla's die er zijn, géén tussenpersonen én kennis van de omgeving (ja, we wonen het hele jaar door in Moraira), biedt het i-Moraira team u een persoonlijke benadering voor het boeken van uw volgende luxe vakantievilla. Vertel ons uw voorkeuren. Waar u wilt eten. Wat uw favoriete activiteiten zijn. We zullen proberen om binnen ons portfolio een luxe woning te vinden die aan al uw wensen voldoet. In tegenstelling tot veel van onze anonieme concurrenten, zult u ons persoonlijk ontmoeten en krijgt u een deugdelijke uitleg bij de villa. Daarna kunt u zich ontspannen, genieten van uw vakantie en de zorgen aan ons overlaten. Bij aankomst vindt u een goed voorbereid, schoon vakantiehuis, met opgemaakte bedden, water en wat wijn in de koelkast (discretie van de eigenaar), helemaal klaar om de vakantie te beginnen. We willen graag dat u een fijne indruk opdoet van de villa waar u uw vakantie doorbracht, en dat u nog eens terugkomt. Trouwens, ditt zijn wij hieronder. Dus aarzel niet om even contact op te nemen, hallo te zeggen, en ons te laten weten waar u naar op zoek bent.

Over mij

Hoewel ik in grote en veeleisende commerciële omgevingen heb gewerkt, heb ik het grotebelang van de kleine persoonlijke accenten in de omgang met klanten nooit uit het oog verloren. Samen zorgen we ervoor dat u een onvergetelijke vakantie beleeft in Moraira of de directe omgeving.

Over mij

Ik ben Maurice. Als u eenmaal een huuraanvraag hebt gedaan, dan bereid ik de rest voor. Ik zal dienen als uw gids voor het noodzakelijke administratieve traject van huurcontracten, betalingen, enz. U kunt zonder problemen met mij communiceren in uw eigen taal. Samen zorgen we ervoor dat u een onvergetelijke vakantie beleeft in het mooie Moraira of in de omgeving.

i-Moraira