accommodaties te huur

Hoe kunt u een reservering doen

Het reserveren van een vakantiehuis op onze website is heel eenvoudig. 

Zoeken en vinden van een vakantiehuis

Er zijn twee manieren om snel online te zoeken naar een vakantiewoning:

 1. Met datum
  Vul in de zoekvelden op de homepage de aankomst- en vertrekdatum in en klik op "Zoeken". Er verschijnt een lijst met beschikbare accommodaties. U kunt uw zoekresultaten verder verfijnen door gebruik te maken van de filters aan de linkerzijde van de balk.
 2. Zonder datum
  Zoek op onze website zonder data om de accommodatie(s) van uw interesse te vinden (u kunt uw zoekopdracht later verfijnen.) U kunt de beschikbaarheid van elke villa op de kalender controleren en zien welke periodes nog beschikbaar zijn.

Beschikbaarheid en reservering

Als u de vakantievilla van uw keuze heeft gevonden en de gewenste periode nog beschikbaar is, dan zijn er twee mogelijkheden:

1. De kalender is beschikbaar voor online boekingen (u ziet witte blokjes)

 • Als u al data had ingevoerd, kunt u op de knop "Boek nu" klikken. Zo niet, ga dan naar de kalender en selecteer uw aankomst- en vertrekdatum. De boekingspagina opent automatisch met het prijsoverzicht waaraan u desgewenst extra's kunt toevoegen.
 • Klik op "Doorgaan" om uw persoonlijke gegevens in te voeren.
 • Klik op "Doorgaan" voor een overzicht van uw boeking en om aan te geven hoe u wilt betalen. Als u akkoord gaat, kunt u de boeking definitief maken.
 • Na het afronden van uw boeking opent de betalingspagina en kunt u uw boekingsbevestigingsformulier afdrukken. Dit wordt u ook per e-mail toegestuurd.
2. De beschikbaarheid is op aanvraag (zie gele blokjes)
 • Dit betekent dat we, voordat u kunt boeken, de beschikbaarheid voor de gevraagde periode moeten controleren.
 • Er zal een prijsoverzicht worden gepresenteerd. Voer uw persoonlijke gegevens in en klik op "Verzenden".
 • Zodra wij weten of de vakantiewoning beschikbaar is of niet, nemen wij direct contact met u op om u te informeren.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze accommodatie, klik dan op "Contact" en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een optie van 3 dagen nemen op een vakantiehuis

Voor periodes waarin de kalender open is voor online boekingen, kunt u er ook voor kiezen om een optie voor 3 dagen te houden. Dit betekent dat wij uw reservering tot 3 dagen gratis in de wacht zetten, waarbij u de tijd heeft om met uw familie te overleggen, vliegtickets te regelen, enz.

i-Moraira